Trupore


 • Trupore për femra për ditë dhe mbrëmje

  Truporja e zezë është element kryesor mode. Për sezonën e re, ne e kemi freskuar truporen bazike përmes prerjeve të reja, me mëngë bluzash dhe jakë golf me rripa, dhe gjithashtu kemi luajtur me materialet e dendura nga dantella dhe të tejdukshëm. Vishni tuajën me ndonjë fund apo pantallona që bien në sy ose nën fustane të tejdukshëm që të dukeni bukur gjatë mbrëmjeve.  • TRUPORE ELASTIKE ME DANTELLA
   12,95 EUR
   NGJYRA: E bardhë e thyer, E kaltër e hapur, E zezë
   Trupore elastike e konfeksionuar prej poliamidi me dekolte V dhe tiranda të holla. Detaj me dantellë të kombinuar me një ngjyrë. Mbërthim në pjesën e poshtme me kopsa me sustë.
  • TRUPORE ELASTIKE ME DANTELLA
  • TRUPORE ME TEKSTURË
   12,95 EUR
   Trupore me dekolte V dhe rripa të hollë. Detaj i hapur me lidhëse nga e njëjta pëlhurë. Mbërthim në pjesën e poshtme me kopsa me sustë.
  • TRUPORE ME TEKSTURË