Pallto Gri

Pallto Gri për Burra

Me stil dhe të mprehta, palltot gri për burra shprehin mendësinë moderne. Alternativë e përsosur e palltove të zeza, palltove me kapuç gëzofi 'parka' dhe palltove pardesy 'trench', palltoja gri i mbushë veshjet me elemente dalluese të përshtatshme përgjatë ditës dhe mbrëmjes.

MUND T’JU INTERESOJË