Shih të gjitha

  • BLUZË STAMPIM I PËRPARMË - Kaki nga Zara
  • BLUZË STAMPIM I PËRPARMË - I bardhë nga Zara
 • Maica për Femra

  Koleksioni jonë i ri online i maicave për femra përmbanë esencialet për përditshmëri si dhe pjesëza të fokusuara në trend dhe që bien në sy. Prej atyre me vija Breton e deri tek ato me slogane të veçanta, dizajne me stoli dhe paterne të printuara, koleksioni jonë është përplot variacione që freskojnë dhe ndryshojnë stilin tuaj të përditshëm. Maicat e zeza ose të bardha mund të bëhen pjesëza bazë për çdo lloj dukje jashtë punës.
  • BLUZË BAZIKE PAMBUKU - I bardhë nga Zara
  • BLUZË HOODIE E PUSHTË FLORIDA - Rozë lule vathi nga Zara
  • BLUZË HOODIE TEKST ME STAMPA - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • BLUZË LLASTIKU ME FJONGO - I bardhë nga Zara
  • BLUZË STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH I METALIZUAR - Leopard nga Zara
  • BLUZË PAMBUKU E ZBARDHUR - Karbon nga Zara
  • BLUZË PAMBUKU E ZBARDHUR - Kafe/miu nga Zara
  • GIRL PRINT T-SHIRT - I bardhë nga Zara
  • BLUZË PAMBUKU E ZBARDHUR - I bardhë nga Zara
  • BLUZË STAMPIM ME KONTRAST - I bardhë nga Zara
  • BLUZË LLASTIKU ME FJONGO - Ngjyrë vere nga Zara
  • BLUZË LLASTIKU ME FJONGO - E zezë nga Zara
  • BLUZË PAMBUKU MODAL ME TIRANDA - I bardhë nga Zara
  • BLUZË BAZIKE PAMBUKU - Bezhë nga Zara
  • BLUZË BAZIKE PAMBUKU - E zezë nga Zara
  • BLUZË POINTELLE - E zezë nga Zara
  • BLUZË POINTELLE - I bardhë nga Zara
  • TOP CROP SEAMLESS LLASTIKU ME FJONGO - Rozë e zbehtë nga Zara
  • TOP CROP SEAMLESS LLASTIKU ME FJONGO - E bardhë e thyer nga Zara
  • TOP ZBUKURIM DANTELLE ME FJONGO - E kaltër pastel nga Zara
  • TOP THURJE ME ZBUKURIM DANTELLE - Vjollcë nga Zara
  • TOP CROP SEAMLESS LLASTIKU ME FJONGO - E zezë nga Zara
  • TOP THURJE ME ZBUKURIM DANTELLE - E zezë nga Zara
  • TOP THURJE ME ZBUKURIM DANTELLE - I bardhë nga Zara
  • BLUZË POINTELLE - E kaltër e hapur nga Zara
  • TOP ZBUKURIM DANTELLE ME FJONGO - E zezë nga Zara
  • TOP ZBUKURIM DANTELLE ME FJONGO - I bardhë nga Zara
  • BLUZË LLASTIKU ME MËNGË TË SHKURTRA - I bardhë nga Zara
  • BLUZË LLASTIKU ME MËNGË TË SHKURTRA - Kafe nga Zara
  • BLUZË LLASTIKU ME MËNGË TË SHKURTRA - Ngjyrë fistiku nga Zara

MUND T’JU INTERESOJË