BLI ONLINE

Të detajojmë në vijim procesin e blerjes në faqen tonë web, është shumë e thjeshtë!
  • Për të bërë një blerje online në Zara duhet të regjistrohesh paraprakisht.
  • Duhet të shtosh artikujt në shportë, zgjidh ku dëshiron t'i marrësh dhe të finalizosh pagesën. Të japim opsionin për të ruajtur të dhënat e tua të pagesës në mënyrë që të mund të bësh më shpejt blerjet e tua të ardhshme.
  • adresa e transportit dhe e faturimit të porosisë tënde duhet të jetë nga i njëjti treg/rajon.
  • Pasi të kesh kryer blerjen, do të të dërgojmë një email konfirmimi me të gjithë informacionin e porosisë.
  • Mund të besh gjurmimin e porosisë tënde nga llogaria.

Pyetje të shpeshta