DISPONUESHMËRIA E ARTIKUJVE

Këtu do të gjesh informacion për disponueshmërinë e artikujve tanë, si në web ashtu edhe në dyqanet tona. Ne marrim lajme çdo javë!

DISPONUESHMËRIA ONLINE E NJË ARTIKULLI

Të sugjerojmë të kontrollosh faqen tonë web për të qenë i informuar për të gjitha të rejat dhe disponueshmërinë e artikujve tanë.
Nëse masa e artikullit që të intereson është shitur, por ka opsionin Coming soon, mund të na japësh email-in tënd dhe do të të njoftojmë nëse do të jetë i disponueshëm përsëri në 15 ditët e ardhshme. Nëse nuk zëvendësohet brenda kësaj periudhe, ky abonim skadon dhe duhet ta regjistrosh përsëri. Ky proces nuk rezervon produktin.
Në disa artikuj mund të tregojmë mesazhin pak njësi për masa të caktuara. Nëse ndonjë prej tyre është me interes për ty, të inkurajojmë ta blesh në mënyrë që të mos ngelesh pa të.
Ki parasysh që artikujt në shportë nuk rezervohen. Nëse shporta jote përfshin artikuj që nuk janë më të disponueshëm, do të të njoftojmë në mënyrë që t'i eliminosh dhe të përfundosh blerjen e pjesës tjetër.

DISPONUESHMËRIA E NJË ARTIKULLI NË DYQAN

Përmes Zara.com mund të kontrollosh stokun e dyqaneve tona falë opsionit Shih disponueshmërinë në dyqan. Thjesht zgjidh artikullin që të intereson dhe vendndodhjen dhe do të të tregojmë dyqanet më të afërta ku është i disponueshëm. Të kujtojmë se informacioni i stokut në dyqanet tona është orientues.
Nëse je në një nga dyqanet tona Zara dhe nuk është e disponueshme veshja që të intereson, personeli ynë mund të të ndihmojë të finalizosh një blerje online përmes një pajisjeje të dyqanit.

Pyetje të shpeshta