REGJISTRIMI DHE IDENTIFIKIMI

Këtu do të gjesh të gjithë informacionin e nevojshëm për tu regjistruar në Zara.com, për të hyrë në llogarinë tënde ose për të zgjidhur çdo incident që lidhet me të.
Regjistrimi është shumë i thjeshtë: do të kërkojmë vetëm informacionin thelbësor për të përshpejtuar procesin e blerjes. Mund ta bësh nga opsioni Regjistrohu.
Nëse tashmë ke një llogari, mund të identifikohesh duke futur email-in dhe fjalëkalimin tënd. Për tu shkyçur dhe për të dalë në mënyrë të sigurt, mund ta bësh nga Profili > Llogaria.
Këto janë disa nga avantazhet e të pasurit një llogari në Zara.com:
  • Bej blerje në formë të shpejtë.
  • Kontrollo informacionin dhe statusin e të gjitha blerjeve dhe kthimeve të tua.
  • Merr njoftime për porositë e tua dhe të rejat në APP.
  • Ridërgo etiketën e kthimit në rast kthimi në një pikë dorëzimi.
  • Krijo lista të artikujve të tu të preferuar me opsionet Të preferuar dhe Ruaj për më vonë.

Pyetje të shpeshta