MËNYRAT E DËRGESËS, AFATET DHE KOSTOJA

Opsionet e transportit mund të ndryshojnë në varësi të adresës së dorëzimit, kohës kur është kryer blerja dhe disponueshmërisë së artikujve.
Në momentin e përpunimit të porosisë tënde, do të të tregojmë metodat e dërgesës të disponueshme, kostot dhe datën e parashikuar të dorëzimit.
Ki parasysh që dorëzimet kryhen vetëm gjatë ditëve të punës.
Ki parasysh që adresa e transportit të porosisë tënde duhet t'i përkasë të njëjtit treg/rajon në të cilin ke bërë blerjen.

DËRGESA NË SHTËPI

  • Dorëzimi në 5-8 ditë pune - 249,00 ден
    Transporti do të jetë falas nga 2590,00 ден vetëm për artikujt pa ulje.
Mund të modifikosh adresën e dorëzimit duke hyrë në detajet e porosisë tënde në llogaria jote; nëse dhe kur statusi i porosisë e lejon këtë.

Pyetje të shpeshta