Shih të gjitha

  • LINEN BLEND WRAP SKIRT WITH BEADS - E zezë nga Zara
 • Funde për Femra

  Koleksioni jonë i fundeve për femra përmbanë të gjitha trendet kryesore të sezonës, prej kuadratove deri te lëkura vezulluese gotike. Nëse kërkoni fund tub me bel të lartë për zyrë, fund xhinsi të lehtë apo fund brokadë me lule për ndonjë event special, koleksioni jonë online shumë i kuruar përmbanë funde mini, midi dhe maksi për çdo situatë.
  • LONG SKIRT WITH CONTRAST FRETWORK PRINT - Shumëngjyrëshe nga Zara
  • ZW COLLECTION CROCHET PENCIL SKIRT - E zezë nga Zara
  • ZW COLLECTION CROCHET SKIRT - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • FUND MIDI THURJE STRETCH - I bardhë nga Zara
  • FUND VEREF ME RRIP ME LINO - Ngjyrë rëre nga Zara
  • FUND MINI FINITURË SATENI - E zezë nga Zara
  • FUND PANTALLONA ME KRYQËZIM - Rozë nga Zara
  • ELASTIC MIDI SKIRT - Kafe nga Zara
  • ELASTIC MIDI SKIRT - E zezë nga Zara
  • FRILLED MINI SKIRT - E zezë nga Zara
  • SKORTS WITH BELT - E zezë nga Zara
  • SKORTS WITH BELT - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • MINIFUND GLOB - I bardhë nga Zara
  • FUND BAZIK ME THURJE LISHO - Rozë lule vathi nga Zara
  • FUND PANTALLONA ME KRYQËZIM - Rozë nga Zara
  • FUND PANTALLONA ME QËNDISJE I GOMUAR - E bardhë e thyer nga Zara
  • FUND MINI FJONGO - Bezhë nga Zara
  • MINIFUND XHINS TRF - Blu indiane e errët nga Zara
  • FUND ME FLUTURA - E zezë nga Zara
  • ELASTIC MIDI SKIRT - E kaltër e hapur nga Zara
  • FUND TYL ME STAMPIM - Leopard nga Zara
  • FUND MIDI STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - Natyrale/ E zezë nga Zara
  • FUND MIDI PUPLINI ME STAMPIM - E kaltër/ E bardhë nga Zara
  • FUND I GJATË ME STRUKTURË - Kafe çokollate nga Zara
  • FUND I GJATË ME STRUKTURË - Gur nga Zara
  • FUND MINI FINITURË SATENI - Leopard nga Zara
  • FUND DANTELLE ASIMETRIK - Ngjyrë natyrale nga Zara

MUND T’JU INTERESOJË