Shiko te gjitha

  • TOP BIKINI TREKËNDOR STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - Leopard nga Zara
  • MBATHJE BIKINI STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - Leopard nga Zara
 • Rroba plazhi të sezonës së re për femra

  Mbulesave që bien në sy dhe rrobave banje të spikatura u është dhënë freskia e sezonës së re në koleksionin tonë të fundit të rrobave të plazhit për femra. Bikinit përqafojnë stampimet dhe zbukurimet e udhëhequra nga trendi, ndërsa ato një-pjesëshe marrin nga stampimet grafike dhe format e këndshme të prerjeve. Kaftanët e qendisur nga pambuku dhe kimonot nga byrynxhyku janë pjesëzat ideale për t'i hedhur sipër në kombinim me një palë sandale metalike.
  • SANDALE TË SHESHTA LËKURE TË KRYQËZUARA - I zi nga Zara
  • SANDALE TË SHESHTA LËKURE TË KRYQËZUARA - Kafe nga Zara
  • TRUPORE ELASTIKE ME TEKSTURË - Luleshtrydhe nga Zara
  • TOP BIKINI ME SHUMË POZICIONE - Ngjyrë bruzi nga Zara
  • MBATHJE BIKINI ME RRIP - Ngjyrë bruzi nga Zara
  • MBATHJE BIKINI TYL STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - Leopard nga Zara
  • TOP BIKINI TYLI STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - Leopard nga Zara
  • TRUPORE ELASTIKE ME TEKSTURË - Ngjyrë bruzi nga Zara
  • TRUPORE ELASTIKE ME TEKSTURË - Ngjyrë bruzi nga Zara
  • SHALL PLAZHI TYLI STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - Leopard nga Zara
  • MBATHJE BIKINI ME SHKËLQIM - E zezë nga Zara
  • RROBA BANJE TYLI STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - Leopard nga Zara
  • TOP BIKINI ELASTIK ME TEKSTURË - Karamel nga Zara
  • TRUPORE BADEAU - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • MBATHJE BIKINI ELASTIKE ME TEKSTURË - Karamel nga Zara
  • TOP BIKINI TREKËNDOR STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - GJARPËR nga Zara
  • MBATHJE BIKINI STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - GJARPËR nga Zara
  • SANDALE TË SHESHTA ME LITARË - Bezhë nga Zara
  • RROBA BANJE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - GJARPËR nga Zara
  • TOP BIKINI DOPIO STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - E zezë nga Zara
  • MBATHJE BIKINI DOPIO STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - E zezë nga Zara
  • KAPELË SARGI STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - Leopard nga Zara
  • SHALL LINO 100% ME VIJA - Ngjyrë bruzi nga Zara
  • TRUPORE HALTER TEGELA DEKORATIVË - E zezë nga Zara
  • SHALL LINO 100% ME VIJA - Rozë nga Zara
  • TOP BIKINI ME TELA - I purpurt nga Zara
  • MBATHJE BIKINI - I purpurt nga Zara
  • TOP BIKINI TREKËNDOR I GJERË - E zezë nga Zara
  • MBATHJE BIKINI - E zezë nga Zara

MUND T’JU INTERESOJË