Види ги сите

  • САТЕНСКО САКО СО ЦВЕТЕН ДЕЗЕН - Бела / Црвена од Zara
  • ДВОРЕДНО САКО ОД МЕШАН ЛЕН - Морнарско-сина од Zara
  • МЕШАНО ЛЕНЕНО КРАТКО ДВОРЕДНО САКО - Каки од Zara
  • САКО ОД МЕШАН ЛЕН СО ЦВЕТЕН ДЕЗЕН - ЕКРУ/КАКИ од Zara
  • ДВОРЕДНО САКО СО ИЗГУЖВАН ЕФЕКТ - Песок од Zara
  • ZW COLLECTION ВЕЗЕНА ЈАКНА - Камен од Zara
  • ZW COLLECTION ВЕЗЕНА ЈАКНА - Камен од Zara
  • БЛЕЈЗЕР СО ТРОПСКИ ДЕЗЕН - Во повеќе бои од Zara
  • САТЕНСКО КИМОНО СО ТРОПСКИ ДЕЗЕН - Во повеќе бои од Zara
  • ПРИПИЕНО САКО ОД МЕШАН ЛЕН СО КРАТКИ РАКАВИ - Светлосина од Zara
  • САКО СО ЗАСУКАНИ РАКАВИ - Црна од Zara
  • КРАТКА BIKER ЈАКНА ОД ВЕШТАЧКА КОЖА - Црна од Zara
  • ДЕЗЕНИРАНА ЈАКНА СО РАБОВИ - Сина/Бела од Zara
  • НАТКОШУЛА СО ЖИВОТИНСКИ ДЕЗЕН ОД МЕШАН ЛЕН - Леопард од Zara
  • Z1975 ТЕКСАС ЈАКНА - Каки од Zara
  • САКО СО ЗАСУКАНИ РАКАВИ - Песок од Zara
  • ОТВОРЕНО САКО ОД МЕШАН ЛЕН - Бела од Zara
  • ПРИПИЕН ТОП СО ПАНДЕЛКА СО УКРАСНИ КАМЧИЊА - Црна од Zara
  • TRF ТЕКСАС ЈАКНА - Сина од Zara
  • ПРИПИЕН ТОП СО ПАНДЕЛКА СО УКРАСНИ КАМЧИЊА - Црна од Zara
  • САКО СО ЗАСУКАНИ РАКАВИ - Црна од Zara
  • TRF ТЕКСАС ЈАКНА - Сина од Zara
  • КРАТКА ЈАКНА СО ЕЛАСТИЧЕН ШЕВ - Школко-бела од Zara
  • Z1975 ТЕКСАС ЈАКНА - Светлосина од Zara
  • ОТВОРЕНО САКО СО ПОДВИТКАНИ РАКАВИ ОД МЕШАВИНА НА ЛЕН - Крем-боја од Zara
  • OVERSIZE НАТКОШУЛА СО ЏЕБОВИ ZW COLLECTION - Антрацит сива од Zara
  • ДЕЗЕНИРАНО КИМОНО СО ВЕЗ - Црвена од Zara
  • ДЕЗЕНИРАНА ЈАКНА СО РАБОВИ - Сина/Бела од Zara
  • ОТВОРЕНО САКО СО ПОДВИТКАНИ РАКАВИ ОД МЕШАВИНА НА ЛЕН - Крем-боја од Zara
  • ТЕКСТУРИРАНО КИМОНО НА ПРЕКЛОП - Креда-розева од Zara
  • Z1975 ТЕКСАС ЈАКНА - Светлосина од Zara
  • Z1975 ТЕКСАС ЈАКНА - Каки од Zara
  • ОТВОРЕНО САКО ОД МЕШАН ЛЕН - Морнарско-сина од Zara

БИ МОЖЕЛО ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА