НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ

На Zara.com ги нудиме следните начини на плаќање. Кога го обработуваме вашето купување, ќе ви ги покажеме опциите достапни за нарачката.
  • Payment on delivery

Чести прашања