Gavekvittering

Betaling med gavekvittering

Nyttige oplysninger om gavekvitteringen:

• Kvittering uden pris. Det vigtigste kendetegn er, at gavekvitteringen ikke inkluderer varernes pris.
  • Personlige meddelelser. Når du vælger muligheden Gavekvittering, kan du personificere dit køb med en kort meddelelse, som vi vedlægger i din ordre.
  • Bytte eller returnere. Personen, der modtager en vare købt med en gavekvittering, har mulighed for at lave bytninger eller returneringer i vores forretninger eller anmode om en returnering fra Zara.com webstedet (pc-version) .

Returnering med gavekvittering

Nyttige oplysninger om returneringer af køb, som er foretaget med gavekvittering:

• Godtgørelse til modtager: Hvis du fremviser gavekvitteringen ved din returnering i forretningen, vil godtgørelse blive lavet i form af en e-voucher/tilgodeseddel. Hvis returneringen anmodes via zara.com webstedet (pc-version), sender vi dig en e-voucher/tilgodeseddel via e-mail.
  • Godtgørelse til køber: For at modtage godtgørelsen med den oprindelige betalingsmetode skal du fremvise købsfakturaen, som du finder under din kundekonto. Eller bruge linket i e-mailen med ordrebekræftelsen af de køb, du har lavet som gæst.