Te gjera

Xhinse të Shprishura për Burra

Xhinset e grisura dhe të shprishura kombinohen mirë me veshje të thjeshta. Të ndryshme dhe të dallueshme nga xhinset e drejta dhe xhinset e ngjitura 'skinny fit', xhinset e shprishura janë sa 'cool' poaq dhe moderne, të përshtatshme për raste relaksimi por edhe për mbrëmje.

MUND T’JU INTERESOJË