Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Golf"bëjnë pjesë 55 produktet në vazhdim

Xhemperë rrollkë të ndryshme për femra

Xhemperi rrollkë është një prej stileve të veshjeve të thurura më të adaptueshme. Vishni të thururat me qafë të zgjatur dhe të dendur mbi fustan midi me lule dhe një palë çizme të mëdha për proporcione të përsosura ose vishni xhemperët rollkë më të hollë përfundi ndonjë fustani rrëshqitës apo nën bluzë si shtresë të ngrohtë për këtë sezonë. Zbuloni shumë mënyra të reja për të veshur këtë veshje thelbësore gardërobe.