Blazers Dopio kopsa.

Xhaketa Sportive me Dy Palë Kopësa për Burra

Dizajnet që nderojnë kohën fitojnë lëvdatë në stil për shkak të jetëgjatësisë së tyre. Xhaketat me dy palë kopësa për burra janë sa klasike aq edhe 'cool'. Duke sjellë ndjeshmëri klasike përmes siluetëve të gjera, pjesëzat me dy palë kopësa nga koleksioni - të cilat vijnë në ngjyrë të zezë, bezhë dhe gri në mes tjerash - janë kulmi i përsosshmërisë.

MUND T’JU INTERESOJË