Xhaketa Kafe

Xhaketa Sportive Kafe për Meshkuj

Xhaketa sportive kafe është alternativë elegante përballë xhaketave të njohura në ngjyrë të zezë dhe blu të mbyllur. Duke ardhur nga leshi dhe kadifeja me vija, linoja dhe kadifeja, koleksioni jonë i jep përparësi rehatisë dhe stilit. Dizajnet e qepura dhe 'smoking' i janë bashkuar koleksionit, së bashku me dizajnet e përditshme që mund t'i vishni kudo, ndërkaq pjesëzat e thjeshta kanë përballë ato me stampime që përfshijnë vijat dhe katrorët.

MUND T’JU INTERESOJË