Me vatina

  • XHUP ME MBUSHJE ME KAPUÇ
  • XHUP ME MBUSHJE ME KAPUÇ
  • XHUP ME MBUSHJE ME KAPUÇ
  • XHUP ME MBUSHJE ME KAPUÇ

 • Pallto me Mbushje për Meshkuj

  Pjesë kyçe në çdo gardërobë, palltot me mbushje për meshkuj janë të ngrohta, por dhe me pamje 'cool'. Koleksioni vjen me stile që u përshtaten gjatësive dhe formave të ndryshme, të gjata, të shkurtëra, me zingjirë, pulovër, me kapuç dhe pa kapuç. Qoftë për t'i veshur në skijim apo për të shkuar në mbledhje të njëpasnjëshme, ato janë 'trendi' dhe gjithashtu opsion zyrtar me ngjyra nga e bardha, e zeza, blu dhe jeshile - për t'u përshtatur me shijet ekzistuese të gardërobëve.