Streçe

  • STREÇE LLASTIK
  • STREÇE SHUMË TË GJATA
  • STREÇE TË TRIKOTUARA ME TEKSTURË
  • STREÇE TË TRIKOTUARA ME TEKSTURË
 • Dollake për Djem

  Dollaket apo hellanket për djem janë themelore për përditshmëri. Të lehta për t'u veshur mbi pelena, ato sjellin stil shumë fleksibël që ofron rehati optimale si për të porsalindurit ashtu edhe për vogëlushët. Duke ardhur me stampime dhe paterne argëtuese, ato e kthejnë veshjen në kënaqësi. Koleksioni jonë gjithashtu vjen edhe me ngjyra e dizajne të thjeshta në mënyrë që të mund të kombinohet me koleksionin tonë gjallërues të rrobave për djem të vegjël.