SKINNY


  • Xhinse për Djem

    Xhinset për djem vijnë me shumë ngjyra dhe prerje. Blu dhe të zeza; të lëshuara dhe të ngushta; me rripa dhe kopsa, ka shumë opsione të përshtatshme të cilat janë edhe të lehta për t'u veshur në përditshmëri.