Pagesa

Mënyrat e pagesës

Ne kemi metodat e mëposhtme të pagesës:

  • Visa
    Visa
  • Mastercard
    Mastercard
  • Payment on delivery
    Payment on delivery

Për blerjet në internet të bëra në një nga dyqanet tona përmes IPOD, mund ta kryeni pagesën tuaj online përmes vetë pajisjes celulare.

Momenti i faturimit

Blerja juaj do të tarifohet në kohën kur dërgohet porosia juaj.

Disa banka mund të tregojnë një autorizim paraprak dhe një tarifë aktuale të mëvonshme. Kjo shumë do të zhbllokohet automatikisht. Nëse nuk është kështu, ju rekomandojmë të kontaktoni bankën tuaj për të shpejtuar lëshimin e autorizimit paraprak.

Blerje të sigurta

Siguria e informacionit që klientët delegojnë në Zara.com është një nga përparësitë tona kryesore.

Në Zara.com, ne investojmë në elementet dhe teknologjitë më të fundit në dispozicion, në mënyrë që të dhënat tuaja të pagesave të përpunohen në mjedise të sigurta.

Platforma jonë e tregtisë elektronike ka çertifikime të ndryshme të praktikave të mira në menaxhimin e sigurisë së informacionit, si dhe përputhjen me standardet e sigurisë së të dhënave për industrinë e kartave të pagesave, që verifikojnë se ne ndjekim rekomandimet dhe standardet më larta të industrisë për t'ju siguruar një përvojë blerjeje në një mjedis privat, të plotë dhe të sigurt.