I2022-MUJER-LINEN-VER_TODO

  • LINEN BLEND JUMPSUIT WITH BELT - Bezhë nga Zara
 • Veshje Lino për Femra

  Të lehta dhe të freskëta, veshjet nga lino janë klasike për përditshmëri dhe rehati. Prej këmishëve dhe fustaneve nga linoja, deri te pantallonat dhe 'overcoats', veshjet nga lino shfaqin dukje të relaksuara që mund të kombinohen me bluza, xhemperë, këmishë dhe pallto. Fustanet nga lino vijnë me gjatësi të ndryshme të belit dhe në ngjyra të ndryshme - nga e bardha, kremi dhe ngjyra e zezë - ndërsa koleksioni jonë i aksesorëve përbëhet nga shallet, mbështjelljet dhe dorezat nga linoja.
  • PANTALLONA TË GJERA ME LINO - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • LINEN BLEND COLOUR BLOCK DRESS - Ngjyrë rëre nga Zara
  • BLUZË AZHURE ME KONTRAST ME LINO - I bardhë nga Zara
  • STRIPED LINEN BLEND RUSTIC JUMPSUIT - Natyrale/Bezhë nga Zara
  • XHAKETË ME VIJA PREJ LINOJE - Natyrale/blu marinari nga Zara
  • PANTALLONA TË GJERA ME VIJA ME LINO - Natyrale/blu marinari nga Zara
  • PANTALLONA TË GJERA ME LINO - Bezhë nga Zara
  • JELEK ME LINO FJONGO ME RRUAZA - Bezhë nga Zara
  • PANTALLONA TË SHKURTRA BOKSER ME LINO - E zezë nga Zara
  • FUSTAN MIDI ME TIRANDA ME LINO - Ngjyrë rëre nga Zara
  • JELEK PAS TRUPIT ME LINO - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • PANTALLONA TË SHKURTRA ME PENSA SHTRAT I LARTË ME LINO - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • JELEK PAS TRUPIT LINO - E zezë nga Zara
  • PANTALLONA TË SHKURTRA SHTRAT I LARTË LINO - E zezë nga Zara
  • PANTALLONA TË SHKURTRA STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH ME LINO - Leopard nga Zara
  • KËMISHË STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH ME LINO - Leopard nga Zara
  • PANTALLONA TË GJERA STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH ME LINO - Leopard nga Zara
  • LINEN BLEND LONG BERMUDA SHORTS WITH BELT - Kockë nga Zara
  • XHAKETË STAMPIM ME LULE ME LINO - natyrale/kaki nga Zara
  • PANTALLONA STAMPIM ME LULE ME LINO - natyrale/kaki nga Zara
  • FUSTAN KËMISHË MINI ME LINO - kaki-e mesme nga Zara
  • KËMISHË SAFARI 100% LINO - Ngjyrë ulliri nga Zara
  • PANTALLONA TË DREJTA 100% LINO - Ngjyrë ulliri nga Zara
  • PANTALLONA ME MANSHETA ME LINO - E bardhë e thyer nga Zara
  • PANTALLONA TË GJERA ME LINO - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • FUSTAN MIDI ME PIKA ME LINO - Natyrale/ E zezë nga Zara
  • PANTALLONA TË DREJTA PREJ LINOJE - I bardhë nga Zara
  • 100% LINEN BASIC SHIRT - I bardhë nga Zara