Shih të gjitha

  • PAMJE - 067 nga Zara
  • JELEK ME VIJA - Natyrale/e kuqe nga Zara
  • STRIPED BERMUDA SHORTS WITH PLAITED BELT - Natyrale/e kuqe nga Zara
 • Komplete të ndryshme për femra

  Nuk ka mënyrë tjetër më të lehtë për t'u veshur këtë sezonë sesa me komplete. Veshja dy-pjesëshe vjen në çdo lloj materiali dhe stili për këtë sezonë, prej kompleteve të thurura e të ngrohta deri tek ato me printe të mprehta në komplete të përbëra prej pjesës së sipërme dhe fundit. Vishini këto dy pjesë bashkarisht për dukje të shpejtë ose ndaras që të keni dy pjesë të reja veshjeje që t'i përzieni dhe kombinoni me gardërobën tuaj ekzistuese.
  • ZW COLLECTION CROCHET TOP AND SKIRT CO-ORD - 712 nga Zara
  • ZW COLLECTION CROCHET TOP - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • ZW COLLECTION CROCHET SKIRT - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • PAMJE - 066 nga Zara
  • XHAKETË ME VIJA PREJ LINOJE - Natyrale/blu marinari nga Zara
  • PANTALLONA TË GJERA ME VIJA ME LINO - Natyrale/blu marinari nga Zara
  • BLUZË HOODIE TEKST ME STAMPA - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • SHORTS TË PUSHTA ME TEKST - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • PAMJE - 480 nga Zara
  • LINEN BLEND CROSSOVER CROP TOP - E zezë nga Zara
  • LINEN BLEND WRAP SKIRT WITH BEADS - E zezë nga Zara
  • BLUZË HOODIE E PUSHTË FLORIDA - Rozë lule vathi nga Zara
  • SHORTS TË PUSHTA ME LULE - Rozë lule vathi nga Zara
  • PAMJE - 971 nga Zara
  • BLUZË ME VATA ME RRIP EFEKT I RRUDHUR - Ngjyrë rëre nga Zara
  • PANTALLONA TË GJERA EFEKT I RRUDHOSUR - Ngjyrë rëre nga Zara
  • PAMJE - 330 nga Zara
  • METALLIC THREAD PRINTED BLAZER - Shumëngjyrëshe nga Zara
  • METALLIC THREAD PRINTED TROUSERS - Shumëngjyrëshe nga Zara
  • KOSTUM TOP DHE PANTALLONA - 711 nga Zara
  • TOP I DERDHUR GUFË I RRUDHUR - Ngjyrë rëre nga Zara
  • PANTALLONA TË DERDHURA ME PENSA - Ngjyrë rëre nga Zara
  • PAMJE - 871 nga Zara
  • TOP I SHKURTËR MËNGË TË GUFUARA - Ngjyrë rëre nga Zara
  • WIDE-LEG TROUSERS WITH SASH BELT - Ngjyrë rëre nga Zara
  • PAMJE - 179 nga Zara
  • KËMISHË OVERSIZE ME XHEPA ZW COLLECTION - E kaltër e hapur nga Zara
  • PANTALLONA JOGGER PIZHAME ZW COLLECTION - E kaltër e hapur nga Zara
  • KËMISHË OVERSIZE ME XHEPA ZW COLLECTION - Kaki nga Zara
  • PANTALLONA JOGGER PIZHAME ZW COLLECTION - Kaki nga Zara
  • PRINTED TOP AND TROUSERS CO-ORD - 064 nga Zara
  • TOP GUFË ASIMETRIK ME STAMPIM - E bardhë/E zezë nga Zara
  • PANTALLONA TË DERDHURA ME STAMPIM - E bardhë/E zezë nga Zara
  • PAMJE - 061 nga Zara
  • SATIN FLORAL PRINT BLAZER - E bardhë/ E kuqe nga Zara
  • PANTALLONA SATENI STAMPIM ME LULE - E bardhë/ E kuqe nga Zara
  • TAILORED LINEN BLEND WAISTCOAT AND BERMUDA SHORTS CO-ORD - 712 nga Zara
  • JELEK PAS TRUPIT ME LINO - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • PANTALLONA TË SHKURTRA ME PENSA SHTRAT I LARTË ME LINO - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • KOSTUM BLUZË HOODIE MËNGË TË SHKURTRA DHE PANTALLONA TË SHKURTRA TË PUSHTA - 688 nga Zara
  • BLUZË HOODIE E PUSHTË LLASTIKU MËNGË TË SHKURTA - Bordo nga Zara
  • SHORTS TË PUSHTA TË ZBARDHURA - Bordo nga Zara
  • KOSTUM BLUZË HOODIE DHE SHORTS TË PUSHTA EFEKT I ZBARDHUR - 892 nga Zara
  • BLUZË HOODIE E PUSHTË LLASTIKU MËNGË TË SHKURTA - Gri e errët nga Zara
  • SHORTS TË PUSHTA TË ZBARDHURA - Gri e errët nga Zara
  • PAMJE - 427 nga Zara
  • JELEK Z1975 I SHKURTËR DENIM - E kaltër e mesme nga Zara
  • PANTALLONA TË SHKURTRA Z1975 DENIM ME PENSA - E kaltër e mesme nga Zara
  • KOSTUM TOP DHE FUND TYLI ME STAMPIM - 051 nga Zara
  • TOP BANDEAU TYLI STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH - Leopard nga Zara
  • FUND TYL ME STAMPIM - Leopard nga Zara
  • KOSTUM JELEK DHE PANTALLONA ME QËNDISJE ZW COLLECTION - 700 nga Zara
  • ZW COLLECTION LONG EMBROIDERED WAISTCOAT - Kafe nga Zara
  • ZW COLLECTION EMBROIDERED WIDE-LEG TROUSERS - Kafe nga Zara