Në këtë kategori "Pulovra"bëjnë pjesë 149 produktet në vazhdim

Shtresoni me xhaketa të thurura për femra

Xhaketat e thurura janë rikthyer dhe duken më mirë se çdoherë. Kjo veshje e thurur esenciale ‘vintage’ tani vjen në ngjyra dhe zbukurime argëtuese, me rripa, e gjerë apo e shkurtuar. Vishni xhaketën e thurur të zbërthyer me një pale xhinse dhe një maicë gjatë fundjavës ose stilojeni mençur dhe mprehtë për në punë. Bleni online tani nga edicioni jonë i më të mirëve për t’u blerë.