Bluza

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

Maica Bazike për Burra

Asnjë gardërobë nuk mund të jetë e kompletuar pa maicat bazike për burra. Praktike dhe të përdorshme, ky stil klasik është esencial përgjatë tërë vitit. Të gjata apo me mëngë të gjata, pa mëngë apo me vija, dizajnet e thjeshta përbëjnë bazën e gardërobës moderne për burra. Koleksioni jonë përfshinë spektrin në ngjyrë blu, të zezë, të bardhë dhe me opsione të ndryshme të stampimeve.