Këmishë Fanellate

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

Këmishë Fanellë për Meshkuj

Këmishët fanellë shtojnë element dallues në materialin e veshjeve bashkëkohore. Prerjet e ngjitura që theksojnë muskujt ofrojnë shumëllojshmëri për format e ndryshme trupore, ndërsa dizajnet bazike dhe me motive - si kuadrate, vija dhe motive florale - gërshetojnë stilin formal dhe të përditshëm. Sikurse materiali lino, kadifeja me vija apo xhinsi, materiali fanellë shton dallim freskues në koleksionin tonë të këmishëve për meshkuj.

MUND T’JU INTERESOJË