BUTIKKMODUS I APPEN

Vi foreslår at du aktiverer Butikkmodus i appen vår. Du har muligheten til å få tilgang til våre nye opplevelser og tjenester for å få fullt utbytte av Zara.
Du kan aktivere den når du går inn i en Zara-butikk eller når du vil direkte i brukerprofilen din.
CLICK AND GO
I Butikkmodus kan du velge butikken du ønsker å navigere i og handle ved å bruke katalogen med varer som er tilgjengelige i den butikken.
Du kan gjøre bestillingen din og hente den i butikken du valgte innen mindre enn to timer.
CLICK AND FIND
Med funksjonen Finn varer kan du se et kart over butikken du befinner deg i og se hvor varen du er interessert i er hen. Du må bare legge dem i handlekurven og klikke på dem. Hvis appen oppdager at en av varene du allerede har i handlekurven finnes i butikken, kan du se hvor i butikken den befinner seg.
CLICK AND TRY
Nå behøver du ikke lenger å stå i kø for å få et prøverom – vi sier fra til deg når det blir ledig!
I Butikkmodus kan du reservere din tur til å bruke et prøverom direkte via APPen. Du må simpelthen velge prøveromsområdet der du ønsker å reservere. APPen gir deg en plass i køen og varsler deg om beregnet ventetid. Når det blir et ledig prøverom, mottar du et nytt varsel og du har fem minutter for å komme deg til prøverommet.
Merk at denne opplevelsen kun er tilgjengelig i de butikkene som tilbyr tjenesten og at du kun kan reservere et prøverom dersom du befinner deg i butikken.