Картичка за подарок

Подарете мода. Продаваме картички за подарок со различни износи во земјите/регионите наведени подолу. За повеќе информации, видете ги условите за користење.

 • Албанија: Картичка за кој било износ (од 3500 LEK до 70000 LEK).
 • Андора: Картичка за кој било износ (од 25 EUR до 500 EUR).
 • Аргентина: Картичка за кој било износ (од AR$ 2000 до AR $20.000).
 • Аруба: Картичка за кој било износ (од 50 AWB до 1000 AWB).
 • Белорусија: Картичка за кој било износ (од 50 BYN до 500 BYN).
 • Босна: Картичка за кој било износ (од 50 BAM до 1.000 BAM).
 • Бугарија: Картичка за кој било износ (од 20 BGN до 1000 BGN).
 • Кина: Картичка за кој било износ (од 100 CNY до 1000 CNY).
 • Чиле: Картичка за кој било износ (од 15000 $ до 100000 $).
 • Кипар: Картичка за кој било износ (од 20 EUR до 200 EUR).
 • Костарика: Картичка за кој било износ (од C 20,000 до C 200,000).
 • Колумбија: Картичка за кој било износ (од 50.000 COP $ до 1.000.000 COP $).
 • Еквадор: Картичка за кој било износ (од 25 USD до 500 USD).
 • Ел Салвадор: Картичка за кој било износ (од 30 USD до $ 400 USD).
 • Естонија: Картичка за кој било износ (од 20 EUR до 500 EUR).
 • Гватемала: Картичка за кој било износ (од Q 250 до Q 3000).
 • Хондурас: Картичка за кој било износ (од L 600 до L 8.000).
 • Унгарија: Картичка за кој било износ (од 5.000 HUF до 100.000 HUF).
 • Индија: Картичка за кој било износ (од 1000 INR до 10000 INR).
 • Индонезија: Картичка за кој било износ (од 500,000 IDR до 5,000,000 IDR).
 • Казахстан: Картичка за кој било износ (од 5.000 KZT до 100.000 KZT).
 • Косово: Картичка за кој било износ (од 20 EUR до 500 EUR).
 • Литванија: Картичка за кој било износ (од 20 EUR до 500 EUR).
 • Макао САР: Картичка за кој било износ (од 200 MOP до 2.000 MOP).
 • Македонија: Картичка за кој било износ (од 2.000,00 MKD до 30.000,00 MKD).
 • Малезија: Картичка за кој било износ (од 100 MYR до 1.000 MYR).
 • Мароко: 400, 700 и 1000 MAD.
 • Црна Гора: Картичка за кој било износ (од 30 EUR до 500 EUR).
 • Никарагва: Картичка за кој било износ (од C 700.00 до C 10,000.00).
 • Панама: Картичка за кој било износ (од 25 PAB до 500 PAB).
 • Парагвај: Картичка за кој било износ (од 150000 PYG до 2000000 PYG).
 • Перу: Картичка за кој било износ (од 80 NS до 1500 NS).
 • Романија: Картичка за кој било износ (од 150 RON до 1.500 RON).
 • Сингапур: Картичка за кој било износ (од 50 SGD до 800 SGD).
 • Тајланд: Картичка за кој било износ (од 1,000 BAHT до 15,000 BAHT).
 • Тајван: 1.500, 3.000, 5.000 и 8.000 NT$.
 • Тунис: Картичка за кој било износ (од 50 TND до 1000 TND).
 • Украина: Картичка за кој било износ (од 1.000 UAH до 10.000 UAH).
 • Уругвај: Картичка за кој било износ (од UY$ 650 до UY$ 5000).

Правила и услови на користење

Картичката за подарок може да се користи за купување производи на распродажба во продавниците на Zara во земјата/регионот каде што сте ја купиле. Не може да се користи за купување производи во интернет продавница. На картичката за подарок може да додавате пари преку кој било од начините на плаќање прифатени во продавниците во земјата/регионот од каде што е издадена.

Картичката за подарок важи до датумот прикажан на картичката, на сметката од купувањето или на потврдата за употреба и може да ја користите колку сакате пред тој датум, додека имате средства на неа.

Ако вашето купување го надминува износот на картичката за подарок, преостанатиот износ може да го доплатите во готовина или со користење други начини на плаќање што ги прифаќа продавницата каде што купувате.

Освен ако не е поинаку утврдено во условите за користење на картичките за подарок што важат во одредена земја/регион, производите купени со картичката за подарок подлежат на истата политика за замена и враќање како и другите производи што се продаваат во таа земја/регион. Во тој случај, ако вратите производ купен со картичка за подарок, средствата ќе бидат вратени преку зголемување на салдото на картичката. Ако истече рокот на картичката, во моментот на враќањето, цената за купениот производ ќе биде вратена на начин избран од сопственикот на картичката или преку врачување ваучер (според условите што се применуваат во секоја земја/регион).

Картичката за подарок смее да ја користи сопственикот на истата и единствено тој е одговорен за неа. Zara нема да ја замени картичката ако е украдена, изгубена или оштетена.

Картичките за подарок се издаваат и управуваат независно во секоја земја/регион од страна на компании кои ги поседуваат продавниците на Zara во таа земја/регион.

Правилата и условите на користење на картичките за подарок може да се разликуваат од земја/регион до земја/регион. Прочитајте ги правилата и условите на користење на картичката за подарок што ви се испорачува при купувањето и/или е достапна во продавниците во вашата земја/регион.