BABY/ ПАКУВАЊЕ СО ПЕТ БОДИ СО КУЧЕ

Пакување од пет бодиња со долги ракави, кружен изрез и закопчување со нитни на долниот дел. Различни дезени.
Се продава како неделиво пакување. Мора да се врати целото пакување.
СОДРЖИ МАЛИ ПАРЧИЊА. НЕ СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА ДЕЦА ПОД 3 ГОДИНИ.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Екру | 8501/524

999,00 MKD-30%699,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)

Стави во кошничка