Триаголно сунѓерче за пудра

329,00 ден

Кадифено триаголно сунѓерче за пудра во прав. Идеална за поправање и фиксирање на шминката.

ПРОИЗВЕДЕНО ВО КИНА

4140/516

Стави во кошничка