ТЕКСТУРИРАНО БОДИ

Текстурирано боди со кружен изрез, карнери и долги ракави. Закопчување со нитни на задниот и долниот дел.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Светла екру | 5767/550

699,00 MKD-40%399,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

 • 0-1 months (56 cm)
  Слични производи 
 • 1-3 months (62 cm)
  Слични производи 
 • 3-6 months (68 cm)
 • 6-9 months (74 cm)
  Слични производи 
 • 9-12 months (80 cm)
  Слични производи 

Стави во кошничка

Процесирај нарачка