ПЕПИТО ШАЛ

Шал со реси на рабовите.

Мерки: 185 x 46 cm

JOIN LIFE Care for fiber: најмалку 35% рециклиран полиестер.

1.290,00 MKD

Боја Кафеава | 3920/328

Стави во кошничка

Процесирај нарачка
  • Опцијата „Проверете ја достапноста во продавниците“ е привремено деактивирана.

може да ви се допадне и