ПАКУВАЊЕ ОД 2 РЕБРЕСТИ БОДИЊА СО ОВОШЈЕ

Пакување од 2 ребрести бодиња со кружен изрез и кратки карнер ракави. Нитни на рамото и на долниот дел.
Ова пакување е неделиво и мора целосно да се врати.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Светло розева | 4174/501

849,00 MKD-25%599,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Стави во кошничка