ПАКУВАЊЕ ОД ДВЕ ОСНОВНИ ПОЛО МАИЦИ

Пакување од две поло маици со јака и долги ракави. Закопчување со копчиња на градите.
Се продава како неделив комплет. Мора да се врати целиот комплет.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

599,00 MKD

Боја Бела | 1887/562

Изберете величина

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Стави во кошничка

Процесирај нарачка

може да ви се допадне и