ГЕЛ СО СВЕТКИ

599,00 ден

Ултралесна гел формула со холографски сјај. Оваа формула ви овозможува лесно да нанесете сјај на вашата шминка бидејќи се прилепува без да остава остатоци и постигнува долготрајна завршница. Не нанесувајте во близина на очите.

ПРОИЗВЕДЕНО ВО ГЕРМАНИЈА

4660/206

Стави во кошничка