БОДИ ОД СТРУКТУРИРАНА ТКАЕНИНА

Текстурирано боди со кружен изрез и долги ракави. Закопчување на рамото и на долниот дел.

JOIN LIFE Care for water: произведено со употреба на помалку вода.

Светла екру | 4805/541

699,00 MKD-40%399,00 MKD
Артиклите во кошничката не може да се резервираат додека не го извршите купувањето.

Изберете величина

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Стави во кошничка