Të ngushta


 • Xhinse të ngushta për femra për çdo rast

  Xhinset e ngushta 'skinny' janë esenciale në modë për çdo sezonë. Koleksioni juaj personal mund të përfshijë disa variacione, si xhinset e ngushta me bel të lartë, të grisura, apo hellanke xhinsi dhe xhinset blu bazike të ngushta në të cilat mund të mbështeteni për çdo ditë. Zbuloni një kahje të re në siluetën klasike, ngjyrat më të fundit dhe dekoret për t'u provuar.
 • XHINSE PRERJE E DREJTË ME BEL TË LARTË
  XHINSE PRERJE E DREJTË ME BEL TË LARTË

 • XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA
  XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA
  NEW / +3 ngjyrat
  XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA
  3.490 ALL
 • XHINSE ZW PREMIUM TË NGUSHTA
  XHINSE ZW PREMIUM TË NGUSHTA • XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA
  XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA