Tops animal print

    • TOP KORSE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH ME LINO

  • Veshje të larta me printe kafshësh të domosdoshme për femra

    Printet me zebra, gjarpër dhe gepard janë të gjitha në trend këtë sezonë pas printit leopard favorit në modë. Koleksioni jonë i ri i veshjeve të larta me printe të kafshëve përmbanë diçka për çdo person që dashuron printet me kafshë, prej bluzave me print leopardi klasike deri te printet abstrakte grafike të dalmatinëve dhe printeve me pika. Lironi anën tuaj të egër përmes gardërobës.
    • BLUZË STAMPIM ZEBRE
    • TOP ME FLUTURA STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH

MUND T’JU INTERESOJË