SHALL LINO ME VIJA Detaje

 

E zezë - 4758/023

Shall lino. Finiturë e fijëzuar.

Përmasat: 190 cm x 90 cm

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHALL LINO ME VIJA të Zara-s
Pamje 2 nga SHALL LINO ME VIJA të Zara-s
Pamje 3 nga SHALL LINO ME VIJA të Zara-s
Pamje 4 nga SHALL LINO ME VIJA të Zara-s