Njëngjyrëshe

Bluza Bazike për Meshkuj

Bluzat bazike janë baza e gardërobës së meshkujve dhe koleksioni jonë përmbanë forma dhe ngjyra të përshtatshme për të gjithë. Stilet me jakë të rrumbullakët dhe jakë V vijnë të ngushta, ndërsa ngjyrat variojnë nga ngjyra e bardhë, e zezë, krem, gri dhe e kuqe. Koleksioni jonë i bluzave bazike është dizajnuar për t'u veshur nën bluza dhe xhemperë apo të vetme me pantallona ose pantallona të shkurtra. Për dizajne të dallueshme, koleksioni ofron bluza me lule dhe me vija duke pasur prioritet komoditetin në të gjitha dizajnet.

MUND T’JU INTERESOJË