Shih Gjithçka

Pallto nga Veshjet e Jashtme për Burra

Pallto mbështjellëse në nuanca dhe cilësi të pasura të cilat flasin për burrat me ndjeshmëri ndaj stilit. Pallto me kapuç gëzofi 'parka', pallto pardesy 'trench', pallto me kapuç dhe të tjera vinë në silueta të mprehta 'smart' dhe të gjera që meritojnë kompliment, sikur gjatë ditës edhe gjatë mbrëmjes.

MUND T’JU INTERESOJË