Kravata dhe papion

Kravata për Burra

Prej veshjeve të rastit e deri te kostumet e përditshme, kravatat e burrave ruajnë status esencial. Jo më tej të limituara vetëm për raste zyrtare, ato shtojnë theks bashkëkohor edhe në veshjet për fundjavë. Do të mund të përkujdeseni për kode të ndryshme të veshjeve dhe takimeve, pasi që ky aksesorë është sa eklektik poaq edhe i lehtë dhe i thjeshtë për t'u veshur.