Syze Dielli

Syze Dielli për Burra

Syzet e diellit për burra pretendojnë atraksion përgjatë tërë vitit dhe përbëjnë një prej aksesorëve të burrave më të përdorshëm. Shtoni theks elegance në çdo dukje - prej kostumeve për dasma e deri te veshjet për zyrë. Kornizat 'aviator' dhe 'wayfarer' u bashkangjiten stilit të syzeve të vogla dhe të gjera të koleksionit tonë për të ofruar shumëllojshmëri, stil dhe madhësi të ndryshme.