Pamja

Pallto të fryra me pupla | Me mbushje

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

Xhaketa me Mbushje për Vajza

Duke sjellur ngrohtësi dhe modë, xhaketat me mbushje për vajza janë një ndër artikujt më të përdorshëm nga veshjet e sipërme. Xhaketat me mbushje dhe pupla funksionojnë me uniformat e shkollave dhe me dukjet e fundjavave mbi xhemperë dhe xhinse. Koleksioni jonë vjen me xhepa të vendosur me mençuri, kapuça të gjerë dhe zingjirë të lehtë, kopsa dhe pyka druri për t'u përshtatur shijeve individuale. Duke i aksesoruar me koleksonin tonë të kapelave, shalleve dhe dorëzave, ato i mbajnë vajzat ngrohtë dhe 'cool'.