Pamja

Pallto | Parkas

  • Pallto për Vajza

    Palltoja për një vajzë është investim. Koleksioni jonë i veshjeve të sipërme përbëhet nga opsione që do të përshtaten me të gjitha shijet; palltove kundër ujit u bashkangjiten palltot e ngrohta nga leshi, por gjithashtu kemi edhe opsione që përshtaten me dukjet e përditshme - siç janë palltot me kapuç gëzofi 'parka' apo ato të xhinsit. Opsionet zyrtare të përditshme vijnë në formë të palltove 'peacoat' dhe atyre 'duffle'. Duke ardhur të gjata dhe të shkurtëra - si dhe me ngjyra klasike si e zeza, blu dhe e bardha - palltot tona për vajza mund të jenë sa 'trendi' aq edhe të përjetshme.
  • SPORTY FOLDABLE RAINCOAT
    SPORTY FOLDABLE RAINCOAT