Pallto | Parkas

Pallto për Djem

Koleksioni jonë i palltove për djem ofron ndihmë të këndshme në stil dhe substancë. Qoftë me mbushje apo xhaketë xhinsi, pallto me kapuç gëzofi 'parka' apo pardesy, palltot tona janë dizajnuar me detale të mençura dizajni dhe me rehati. Të lehta për t'u kombinuar me një çantë shpine, ato janë të rehatshme për t'u veshur kudo dhe qëndrojnë gjatë.