FUND ME RRUDHA IMITIM LËKURE Detaje

 

E zezë - 2969/047

Fund i shkurtër me rrip nga e njëjta pëlhurë. Mbërthesë anësore me zinxhir të fshehur në tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUND ME RRUDHA IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga FUND ME RRUDHA IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga FUND ME RRUDHA IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga FUND ME RRUDHA IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga FUND ME RRUDHA IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga FUND ME RRUDHA IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 7 nga FUND ME RRUDHA IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 8 nga FUND ME RRUDHA IMITIM LËKURE të Zara-s