Kujdesi ndaj klientit

 • Në internet

  Konsultime mbi blerjet në internet

  • H-P: NGA ORA 9:00 DERI NË 18:00
   SH: NGA ORA 10:00 DERI NË 16:00
 • Dyqanet dhe kompania

  Konsultime mbi dyqanet tona (organizimi dhe shërbimet)