BLUZË STAR WARS © DISNEY Detaje

 

I bardhë - 0264/154

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Detaje stampimi përpara të Baby Yoda ©Disney.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË STAR WARS © DISNEY të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË STAR WARS © DISNEY të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË STAR WARS © DISNEY të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË STAR WARS © DISNEY të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË STAR WARS © DISNEY të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË STAR WARS © DISNEY të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË STAR WARS © DISNEY të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË STAR WARS © DISNEY të Zara-s