ATLETE E BARDHË Detaje

 

E bardhë - 2215/520

Këpucë sportive njëngjyrëshe me lidhëse. Gjashtë vrima në çdo anë për lidhëset. Ngjyra e bardhë. Material i kombinuar me pjesë prej rrjete. Shollë e vëllimshme.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga ATLETE E BARDHË të Zara-s
Pamje 2 nga ATLETE E BARDHË të Zara-s
Pamje 3 nga ATLETE E BARDHË të Zara-s
Pamje 4 nga ATLETE E BARDHË të Zara-s
Pamje 5 nga ATLETE E BARDHË të Zara-s
Pamje 6 nga ATLETE E BARDHË të Zara-s
Pamje 7 nga ATLETE E BARDHË të Zara-s