PERSONALISERTE PRODUKTER

På noen av varene våre kan man få brodert, preget eller trykket personaliserte tekster. For å gjøre det enkelt å finne dem, er det en knapp for å redigere varen i beskrivelsen av plagget.
For broderiene kan du velge tekst, font, hvor på plagget du ønsker å ha broderiet og fargen på tråden.
Hvis ordet du velger ikke er tilgjengelig, sier vi fra til deg om dette under kjøpsprosessen eller når bestillingen er fullført. I sistnevnte tilfelle informerer vi deg om at kjøpet av den varen som ikke kan personaliseres er kansellert.
Når du har gjennomført bestillingen, kan ikke teksten endres.